Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

O clujeancă de 10 ani, Golden Buzz la Românii au Talent. A cântat în chineză

O clujeancă de 10 ani a uimit o întreagă ţară la emisiunea Românii au Talent difuzată în această seară la ProTV. Florin Călinescu a spus despre ea că este “genială ca fiinţă”.

“Este o minune, este un copil perfect. Aşa ceva…la o mie de ani”, a spus Mihai Petre.

Micuţa Siena Vușcan are o poveste interesantă. Părinţii ei sunt din Cluj, s-a născut în Statele Unite ale Americii, după care părinţii s-au mutat în China. Ea a interpretat un cântec chinezesc din cel de-al doilea Război Mondial. Tatăl său este profesor de limba engleză iar mama artistă.

“Cred că are cele mai mari şase să câştige anula cesta pentru că este WOW. Avem în faţă unul din cei mai liberi copii”, a spus Andi Moisescu.

Cea care a apărat butonul Golden Buzz a fost Andra. Astfel, Siena va merge direct în semifinala Românii au Talent.

Părinții Sienei sunt din Cluj, dar locuiesc în Huangdao, China, de șase ani. Aceștia mărturisesc că vor să călătorească în mai multe țări, dar deocamdată stau în China pentru că Siena are o carieră muzicală acolo. Părinții sunt profesori universitari. Mama este profesoară de artă, tatăl – profesor de economie. Siena are o soră de șase ani și un frate de un an.

Siena s-a născut în Statele Unite. La vârsta de cinci ani, Siena a ajuns în China cu părinții. Într-un an și jumătate, a învățat limba chineză. Vorbește foarte bine și engleza, iar acasă, în familie, vorbește doar în limba română.

Când avea șapte ani, Siena și tatăl ei au fost chemați de producătorii unei emisiuni de talente să cânte amândoi. Ulterior, a fost invitată la o altă emisiune din Shanghai, pe o scenă mare, unde a uimit pe toată lumea cu o melodie în chineză. Atunci și-a dat seama că îi place să facă asta și a început să se pregătească. Cântă operă în limba chineză. Face lecții de canto de patru ori pe săptămână de un an. Merge la emisiuni în China și cântă, filmează și pentru reclame, joacă în seriale. Anul acesta a jucat în două filme artistice și un serial. Mama ei o încurajează tot timpul, repetă cu ea cântece și desenează amândouă.

Siena mai are o pasiune. Desenează de când se știe. Face expoziții la școală sau pentru prieteni. Face portrete și natură statică. Îi place să scrie și povești.

În viitor vrea să fie cântăreață de operă, pictoriță sau regizoare. Îi este dor de România, dar când este aici, i se face dor de China.

 

VIDEO: AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Zona Metropolitana Cluj, parteneriat european cu Marsilia, Rotterdam, Genova, Hamburg si Varna

Zona Metropolitană Cluj este parteneră cu orașele Marsilia (Franța), Rotterdam (Țările de Jos), Genova (Italia), Hamburg (Germania) și Varna (Bulgaria),...

Închide