Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Campioana la fitness din Cluj, i-a îndulcit pe jurații de la Chefi la Cuțite

Campioană absolută la fitness, Ioana Crișan din județul Cluj, a participat la sezonul 9 al emisiunii ,,Chefi la cuțite” cu un cheesecake cu cocos și zmeură, reușind să îi îndulcească pe jurați.

Ioana a dorit să gătească un desert, tocmai pentru a arăta faptul că poți să mănânc și deserturi și să ai un corp sănătos și de invidiat! Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, au primit fiecare desertul cu zmeură și cocos în cupele obținute de către Ioana (campioană absolută la bikini fitness) la diferitele competiții sportive, atât naționale cât și internaționale.


„Sunt cupele câștigate de mine în ultimii cinci ani, de când practic fitnessul la nivel de performanță. Am în jur de 40 de cupe și premii acasă. Am terminat facultatea de medicină și lucrez ca reprezentant medical pe partea de analize de laborator, la un laborator. Este o pasiune partea cu fitnessul. În urmă cu 5 ani, din dorința de-a scăpa de celulită, m-am apucat să mă duc la sală”, a dezvăluit frumoasa concurenta.

Două antrenamente pe zi, pentru o viață sănătoasă!

„Zilnic fac două antrenamente. Unul îl fac dimineața, apoi merg la job și mai fac un antrenament seara. Pot să spun că îmi gătesc singură, nu este cea mai gustoasă mâncare, dar e sănătoasă”, a fost mărturisirea sinceră făcută de Ioana către jurați care au apreciat sinceritatea concurentei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Ministrul Educației: părinții solicită reluarea școlii doar cu profesorii vaccinați

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat, marți, într-o conferință de presă, faptul că vaccinarea este în continuare voluntară însă este...

Închide