Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Clujeanul David Micu a cucerit scena Românii au talent

Clujeanul David Micu, în vârstă de 16 ani a cucerit scena Românii au talent 2021. Talentatul băiat a interpretat un dans contemporan de nota 10.

David Micu face parte dintr-o familie de profesori. Tatăl este profesor universitar de matematici aplicate la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, bunica din partea mamei este profesoara de geografie și biologie, bunicul din partea mamei este profesor de fizică și chimie, bunica din partea tatălui este profesor de română, bunicul din partea tatălui este profesor universitar de matematica tot la Universitatea Tehnica, iar strabunica din partea tatălui a fost învățătoare. Doar David și mama sunt cei care nu au pășit pe acest drum, scrie ProTV.

Dansul a apărut în viața lui David în urma cu 5 ani, după ce a văzut o trupă de street dance la zilele Clujului.

A făcut 3 ani de street dance, însă a trecut pe dans contemporan și de atunci a rămas pe acest stil. ÎI place dansul contemporan pentru că îi oferă o foarte mare libertatea, mai precizează sursa citată.

”David, ai dus dansul contemporan la un alt nivel. A fost extraordinar. Mi-a plăcut alegerea pe care ai făcut-o! Frumos, jos pălăria!”, a spus Andra.

”Mi s-a părut că momentul tău a fost un moment de dans perfect. Mi-am adus aminte de cele mai tari momente de dans de genul ăsta din emisiune și le-am văzut pe toate. Ești un super talentat și sper să te văd cât mai departe în competiția asta, poate să o și câștigi!”, a spus Smiley.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Clujean la un pas de tragedie. A adormit cu țigara în gură

Clujean la un pas de tragedie, a adormit cu țigara în gură. Din fericire nu a mai fost nevoie de...

Închide