Ultima actualizare: 14.12.2022
130 de clujeni transportați în week-end cu izoleta în carantină sau la spital
Locale

O familie întreagă din Apahida, internată cu COVID la spital

O familie întreagă din Apahida a fost internată cu COVID la spital. Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă a anunţat faptul că în localitatea Apahida a fost depistat un focar de COVID 19.

“Din nefericire anuntam si 3 cazuri de COVID-19 inregistrate in sat Apahida si confirmate pozitiv. Dupa iesirea din perioada de autoizolare cetateanul a plecat din locuinta lui in alta localitate, unde sustine ca a fost infectat.
In acest moment toata familia (3 persoane) confirmata pozitiv si internata in spital.
In data de 11 aprilie 2020 a fost identificat pe raza satului Cimpenesti un cetatean care trebuia sa fie la izolare la domiciliu, in urma verificarii a fost insotit spre zona de carantinare institutionalizata unde va efectua cele 14 zile de carantina obligatorie si bineinteles va plati contravaloarea carantinarii conform Ordonantelor Militare.
Am solicitat Sectiei 2 de Politie Apahida sa intensifice controalele si sa ia masuri radicale in conformitate cu prevederile Ordonantelor Militare .
Facem din nou apel pentru respectarea de catre toti cetatenii a prevederilor Ordonantelor Militare referitoare la autoizolare , pastrarea distantei sociale si mai ales limitarea deplasarilor la strictul necesar”, a precizat Primăria, pe facebook.

În Apahida mai sunt 13 autoizolați la domiciliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Studiu. Ce cumpără românii în vreme de coronavirus

Potrivit unui studiu IRES, dat astăzi publicității, românii au trecut în proporție mare la comerțul online. Cele mai vândute produse...

Închide