Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Partida Romilor Cluj, colaborare cu Poliția pentru prevenirea unor incidente violente

Conducerea Partida Romilor Pro Europa a discutat cu oficiali ai MAI discutat despre incidentele violente din ultima perioadă și despre modul abuziv si violent în care au acționat fata de romi unii reprezentanti ai forțelor de ordine.

În același timp s-a discutat si despre acțiunile pe care le putem întreprinde alături de autorități imediat pentru asigurarea unui climat pașnic de buna conviețuire între romi și ceilalți cetățeni.

”În acest sens, noi cei de la Partida Romilor, le-am înaintat reprezentanților MAI un acord de colaborare, al cărui principal scop este acela de a preveni conflictele si incidentele violente ce pot aparea la nivelul comunităților de romi”, au anunțat reprezentanții partidului.

La nivelul județului Cluj, liderul Partidei Romilor, Aurel Roșianu, a anunțat că ține legătura cu polițiștii de la IPJ Cluj și cu oamenii din comunitățile de romi în scopul de a preveni izbucnirea unor noi coflicte și pentru  informarea acestora cu privire la  respectarea masurilor din această perioadă.

”Am avut o discuție telefonică cu șeful IPJ Cluj, Mircea Rus, astfel că vom ține constant legătura pentru prevenirea unor incidente”, a precizat Roșianu.

De asemenea, doi reprezentanți ai Partidei Romilor Cluj fac parte din Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
900 de arbori plantați de primărie la Cluj-Napoca

900 de arbori plantați de primărie la Cluj-Napoca. Plantările de arbori din această primăvară sunt aproape finalizate la Cluj-Napoca. Primarul...

Închide