Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Pedofil din Aghireșu ce întreținea frecvent relații sexuale cu copii – cercetat în libertate

Pedofil din Aghireșu ce întreținea frecvent relații sexuale cu copii – cercetat în libertate. La data de 16 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Huedin, împreună cu cei de la Secţia 8 Poliţie Rurală Huedin, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin, au desfăşurat o percheziţie la domiciliul unui bărbat de 52 de ani, din comuna Aghireşu, judeţul Cluj.

Acesta este bănuit de săvârşirea infracţiunilor de coruperea sexuală a minorilor și act sexual cu minori, în formă continuată.

Cu ocazia percheziției, au fost identificate și ridicate înscrisuri, fotografii, memory stick-uri, laptop-uri și alte medii de stocare care vor fi analizate și expertizate în vederea probării întregii activități infracționale.

Cel în cauză este bănuit că, în mod repetat, ar fi atras în locuinţa sa minori cu vârste cuprinse între 10 şi 17 ani, cu care ar fi întreţinut relaţii sexuale.

În urma probatoriului administrat, magistrații au dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile față de bărbat.

Se continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului și luarea măsurilor legale față de acesta.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
O femeie din Suceava s-a ales cu dosar penal pe aeroportul din Cluj. A făcut manevre să poată merge în Germania

Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj – Napoca anunță că a întocmit dosar penal unei femei ce vroia să meargă...

Închide