Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Spărgător de maşini prins. A luat la rând maşinile din Gheorgheni!

Spărgător de maşini prins Spărgător de maşini prins. Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secţia 3 Poliţie au identificat  în flagrant şi reţinut pentru 24 de ore un tânăr de 22 de ani, din  oraşul Luduş, bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt calificat în formă continuată.

Cel în cauză, la data de 23 aprilie a.c., în jurul orei 01.00 ar fi distrus geamul unui autoturism care se afla parcat în cartierul Gheorgheni, din municipiul Cluj-Napoca, cauzând un prejudiciu în valoare de 1000 lei.

Ulterior, în jurul orei 01.30, acesta ar fi sustras din interiorul unui alt autoturism, de pe raza aceluiaşi cartier, mai multe obiecte, respectiv o geantă care conţinea un laptop, cabluri de alimentare şi conectare, un aparat GPS şi o pereche de căști audio.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat în formă continuată, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal, acesta fiind reţinut de polițiști pentru 24 de ore.

Ulterior, tânărul a fost prezentat magistraţilor, care au dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile faţă de acesta.

Sursa: Poliţia Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VIDEO. Icoana de la Nicula, purtată în procesiune, în portbagaj, în Cluj-Napoca

Icoana făcătoare de minuni de la Mănăstirea Nicula a fost plimbată, astăzi, în portbagaj în Cluj-Napoca, pentru mângâierea celor cu...

Închide