Ultima actualizare: ieri, 14:46
Naţionale

Wizz Air își suspendă toate zborurile către Marea Britanie, Olanda și Elveția

Wizz Air își suspendă toate zborurile către Marea Britanie, Olanda și Elveția.  Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, a anunțat astăzi că își suspendă rutele între România și Marea Britanie, Elveția și Olanda începând cu data de 5 aprilie până pe 18 aprilie inclusiv.

Măsurile sunt cauzate de noile restricții de călătorie impuse de autoritățile române pe toate zborurile din România către aceste țări, în cadrul eforturilor de limitare a pandemiei Covid-19. Totodată, ca urmare a restricțiilor din România dar și din Europa, rutele către Belgia, Austria, Spania, Franța și Germania rămân suspendate până pe 30 aprilie inclusiv.

Pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informați automat prin e-mail dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil. Clienții vor primi automat în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziția de produse și servicii Wizz Air. Pasagerii pot alege rambursarea banilor – care va dura mai mult – și vor fi informați despre pașii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat. În acest caz, clienții vor putea primi doar 100% din suma achitată inițial. Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au cumpărat biletele.

Wizz Air își cere scuze pentru inconvenientele pe care le pot produce aceste restricții de călătorie clienților și îi asigură că siguranța și binele pasagerilor și ale echipajului rămân principalele priorități ale companiei.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Wizz Air își suspendă toate zborurile către Marea Britanie, Olanda și Elveția

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Naţionale
Ordonanța Militară nr. 7. Noile măsuri și restricții aplicate
Ordonanța Militară nr. 7. Noile măsuri și restricții aplicate

Ordonanța Militară nr. 7. Noile măsuri și restricții aplicate au fost anunțate astăzi de către ministrul MAI Marcel Vela. Acesta...

Închide