Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Avertizare prin RO-Alert! Toți românii au fost atenționați că s-a instituit STARE de ALERTĂ în România

Avertizare prin RO-Alert! Toți românii au fost atenționați că s-a instituit STARE de ALERTĂ în România. Autoritățile au transmis un mesaj prin RO-Alert prin care a anunțat populația țării că de astăzi, 15 mai, a fost instituită STAREA DE ALERTĂ.

„STAREA DE ALERTĂ a fost instituită începând de astăzi în România. PERICOLUL infectării cu noul coronavirus (COVID-19) rămâne ridicat! RESPECTAȚI cu strictețe măsurile sanitare de protecție! PURTAȚI MASCĂ, acoperind nasu și gura, în spațiile închise sau aglomerate. PĂSTRAȚI DISTANȚA  de 1,5 m față de alte persoane și EVITAȚI contactul direct. NU ATINGEȚI suprafețe pe care au pus mâna și alte persoane. SPĂLAȚI-VĂ regulat mâinile cu apă și săpun. NU VĂ ATINGEȚI ochii, nasul sau gura cu mâinile murdare. PRECAUȚIA este extrem de importantă în această perioadă IGSU”, a fost mesajul primit pe telefoane de români.

Sistemul RO-ALERT permite difuzarea de mesaje de tip Cell Broadcast pentru avertizarea și alarmarea populației în situații de urgență, conform prevederilor legale.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook

Avertizare prin RO-Alert! Toți românii au fost atenționați că s-a instituit STARE de ALERTĂ în România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO GALERIE Strada Bună Ziua. Cum arată după modernizare?

Strada Bună Ziua a fost redată circulației mai devreme decât s-a preconizat inițial,  termenul final de execuție fiind luna iulie...

Închide