Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

FOTOGALERIE. Imaginile rușinii. Dezastrul lăsat de români în centrele de carantină!

Imagini revoltătoare surprinse la centrele de carantină din județul Galaţi. Cei care au fost cazaţi în locațiile de carantină, unele dintre ele noi, au lăsat în urmă un dezastru de nedescris.

Viceprimarul oraşului Galaţi, Picu Apostol Roman, este șocat de ceea ce a putut să vadă în centrul de carantină din municipiu.

El a postat pe pagina sa de Facebook imagini cu centrele de carantină, cum erau înaintea sosirii oamenilor care au stat acolo și cum arată după plecarea lor.

„CINE-I OM ȘI CINE-I CÂINE?

Nu vreau ca prin această postare să aduc atingere celor care au stat în carantină și care au avut un comportament decent. Sunt obligat să aduc în fața dumneavoastră însă și comportamentul de un primitivism înfiorător al unor așa-ziși cetățeni cărora li s-a pus totul la dispoziție pe perioada carantinei și care au înțeles că trebuie să-și bată joc de România, de Galați și de munca unor oameni dedicați. Pentru exemplificare voi posta 14 poze cu felul în care au fost primiți și 26 poze cu dezastrul lăsat în urma lor.

Mai lansez o temă de discuție: Cum Doamne iartă-mă aflu de oameni cărora li s-au anulat biletele de avion plătite de către ei personal, neputând ajunge în țară, iar unora li se pun la dispoziție curse de avion umanitare, autocare, dube, etc?
Nu cumva anumite țări profită de pandemie ca să-și facă curățenie în ogradă? Nu mai sunt cu toții cetățeni europeni?

Cu prețuire, viceprimar Picu Apostol Roman!”, a scris Picu Apostol Roman pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
InfoCluj: Spitalul Polaris va concedia peste 100 de cadre medicale

Peste 100 de cadre medicale (medici, infirmiere, kinetoterapeuți, maseuri, brancardieri), angajate cu contracte de muncă pe perioadă nedeterminată la Spitalul...

Închide