Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Salariul fabulos al unui poliţist local! Un poliţist clujean despre poliţiştii locali: Un paznic de cimitire și panseluțe n-are treabă cu munca de poliție

Salariul fabulos al unui poliţist local! Un poliţist clujean despre poliţiştii locali: Un paznic de cimitire și panseluțe n-are treabă cu munca de poliție.

 

Un poliţist local cât doi poliţişti

Un poliţist clujean acuză faptul că un paznic de cimitire şi de panseluţe devine peste noapte poliţist, cu referire la poliţia locală. Poliţistul îi arată obrazul şi ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela.

“Nu doar noi, polițiștii români, ci și întreaga societate românească “urlăm din toți rărunchii”, de ani de zile, că nu este normal ceea ce se întâmplă! Nu poți să-i spui, așa, peste noapte, unui paznic de cimitire și panseluțe, care n-are nicio treabă cu munca de poliție că a devenit… POLITIST! Și nu orice polițist, ci unu’ pur-sânge, BRAV, care face cât 2 polițiști români din M.A.I…cel puțin din punct de vedere al salariului încasat! Bine c-ați realizat și dumneavoastră, domnule ministrul VELA! E un mare pas înainte și gândim că nu este încă totul pierdut”, susţine Marius-Gheorghe Bărbulescu, comisar de poliţie la Şcoala de Agenţi de Poliţie din Cluj şi preşedinte al Sindicatului Polițistilor “Mihai Viteazul”.

 

Ministrul Vela, expert la vorbe-n vânt

Poliţistul clujean îl ironizează pe ministrul Marcel Vela şi sugerează că acesta nu se ţine de cuvânt.

“Sperăm să nu fie doar o simplă vorbă aruncată în vânt, un simplu joc de imagine. Nu de alta, dar până acum, la capitolul acesta, ați plusat din plin și ne-ați arătat tuturor că sunteți expert! Până să stăm la masă, să “facem și desfacem locala”, poate vă amintiți, domnule VELA că ați făcut o promisiune polițiștilor români și vă faceți timp să o și onorați, respectiv să puneți în aplicare Decizia CCJ 51 din 2019! Știți, vorba unui “clasic în viață”, au trecut… DECÂT 6 LUNI! Să vă mai amintim că trăim în România, stat european, de drept (nu bananier!), în care nimeni nu este mai presus de Lege. N-are rost, noi știm că dumneavoastră cunoașteți lucrul acesta…atât de simplu…”, mai arată poliţistul clujean.

Afirmaţiile poliţistului clujean vin în contextul în care Ministrul de Interne, Marcel Vela, a vorbit despre diferenţele dintre Poliţia Locală şi cea naţională, aflată în subordinea M.A.I. Vela spune că este nevoie de o diferenţiere clară, de la uniforme şi maşini până la situaţia salariilor. Un angajat de la Poliţia Locală care păzeşte parcurile din Timişoara câştigă 8-9000 de lei pe lună, iar un poliţist din cadrul M.A.I câştigă jumătate.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Salariul fabulos al unui poliţist local! Un poliţist clujean despre poliţiştii locali: Un paznic de cimitire și panseluțe n-are treabă cu munca de poliție:

citeşte şi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Peste 1,2 milioane de oameni s-au distrat de 1 Mai la petrecerea Overnight, marca Untold
Peste 1,2 milioane de oameni s-au distrat de 1 Mai la petrecerea Overnight, marca Untold

Peste 1,2 milioane de oameni s-au distrat de 1 Mai la petrecerea Overnight, marca Untold. A fost cel mai mare...

Închide