Ultima actualizare: azi, 17:35
Locale

Consiliul Județean demarează construcția Spitalului Pediatric Monobloc din Cluj

Astăzi, Camera Deputaților a adoptat Legea prin care Județul Cluj primește în proprietate terenul destinat construirii noului Spital Pediatric Monobloc din Cluj.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Adoptarea acestei legi reprezintă înlăturarea oricăror îndoieli legate de construirea celui mai modern spital pediatric din România. Avem terenul, evaluăm deja ofertele pentru experții care vor organiza concursul internațional de soluții. Nu căutăm să construim o clădire ci un spital monobloc la cele mai înalte standarde, pentru următorii zeci de ani.”

Terenul pe care se va ridica noul Spital Pediatric Monobloc se află în zona Borhanci, la intersecția cu viitoarea centură metropolitană, poziționat foarte aproape de tronsoanele rutiere majore ale Clujului.

Proiectul spitalului va fi unul care să corespundă necesității acoperirii actului medical pediatric pentru întreaga regiune, acesta fiind considerat deja unul cu o capacitate regională.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook

Consiliul Județean demarează construcția Spitalului Pediatric Monobloc din Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Ghid istoric despre Cluj. Profesorul Bogosavlievici este autorul

Primul volum din seria ”Explorăm Clujul Istoric” este semnat de cunoscutul profesor Vladimir-Alexandru Bogosavlievici și a apărut zilele acestea la...

Închide