Ultima actualizare: azi, 10:08
Naţionale

FOTO/VIDEO. Copil de 4 ani luat de viitură în Bihor. A fost găsit decedat!

Copil de 4 ani luat de viitură în Bihor. Un copilaş ce a fost luat de viitura de sâmbătă în judeţul Biho a fost găsit decedat.

„În jurul orei 09.40, un localnic și un pompier militar care, după ce a ieșit din tură, a dorit să participe în continuare, la misiunea de căutare, au găsit trupul neînsuflețit al copilului pe malul apei, pe raza localității Moțești”, a transmis maior ISU Crișana, Camelia Roșca, potrivit bihon.ro.

Se pare că micuțul de 4 ani se afla într-o maşină în care mai era un copil. Toți din maşină ar fi reuşit să iasă, dar imediat apoi micuțul a fost luat de ape.

Potrivit surselor BIHON.RO, evenimentul s-a petrecut sâmbătă seara, în localitatea Valea de Sus, comuna Câmpani.

În mașina care a fost luată de viitură se aflau doi copii, împreună cu părinții acestora. Aceștia au venit cu mașina în Valea de Sus, i-a prins viitura, pentru că se trece prin apă, și mașina a fost luată de ape.

Părinţii s-au dat jos, au luat copilul de 4 ani şi l-au dus la mal, iar apoi s-au întors după al doilea, moment în care copilul de pe mal a fost luat de ape.

Autorităţile s-au mobilizat pentru a-l căuta, dar, din păcate, a fost găsit decedat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Naţionale
VIDEO. Doi polițiști, morți într-un accident. Loganul s-a aprins după impact!

Doi polițiști, morți într-un accident. Doi poliţişti din Brăila, de la Secţia 4 Poliţie Rurală Ianca, din cadrul IPJ Brăila,...

Închide