Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Polițiștii clujeni au ajutat la găsirea minorei răpite din Maramureș

La data de 20 iunie a.c., I.P.J. Maramureş a emis o alertă de răpire a unui minor. Astfel că, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Arad au desfăşurat activităţi specifice, iar în urma investigaţiilor efectuate, astăzi 21 iunie a.c., au depistat-o pe raza localităţii Şiria.

Aceasta a fost găsită nevătămată şi se află în custodia poliţiştilor Postului de Poliţie Şiria, urmând a fi preluată de un echipaj de poliţie din cadrul S.I.C. – I.P.J.MM.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care aceasta a dispărut şi clarificarea stării de fapt, urmând a fi dispuse măsuri legale în funcţie de cele constatate.

Activităţile specifice au beneficiat de sprijinul Direcţiei de Investigaţii Criminale, Unitatea Centrală de Analiză a Informaţiilor, Direcţiei de Operaţiuni Speciale, I.P.J. Arad, Bihor şi Cluj.

Polițiștii clujeni au ajutat la găsirea minorei răpite din Maramureș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Alte 401 de noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus
Încă 15 clujeni depistați cu coronavirus

Încă 15 clujeni depistați cu coronavirus. Descoperirea a fost făcută în ultimele 24 de ore. 🔴 Situația epidemiologică în județul...

Închide