Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Accident mortal în județul Bistrița-Năsăud. Un copil și-a pierdut viața

Accident mortal în localitatea Ciceu Mihăiești din județul Bistrița-Năsăud. Din primele informații, se pare că un minor în vârstă de 10 ani a fost accidentat de un  autoturism. Băiețelul încerca să traverseze șoseaua într-un loc neregulamentar. 

La fața locului au intervenit mai multe echipaje ale ambulanței. dar și un elicopter SMURD, din nefericire, minorul nu a mai putut fi salvat.

Accidentul s-a petrecut în localitatea Ciceu Mihăiești în jurul orei 16:30. Conform polițiștilor, copilul de 10 ani, din localitatea Poiana Blenchii, s-a angajat în traversarea drumului național, însă nu s-a asigurat corespunzător. Din nefericire, a fost lovit de către o autoutilitară, condusă de un bărbat din comuna Mica. În urma impactului, minorul a suferit răni grave, neputând fi salvat. Șoferul în vârstă de 55 de ani a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.

Accident mortal Birstrița-Năsăud

 

SURSĂ: Dejeanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Bulevardul 21 Decembrie 1989 modernizat. Cum se va schimba?

Clujul continuă modernizarea, urmărind creșterea mobilității urbane și a calității spațiului public. În scurt timp încep lucrările și pe o...

Închide