Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Câmpia Turzii accident excavator
Locale

Excavatoristul beat care a spulberat visul unei fete cercetat în alte 3 dosare

O fată de 25 de ani, din Câmpia Turzii a fost lovită de un boldoexcavator pe care Dorel Ciucaș îl conducea beat. Tânăra avea un vis măreț, de a deveni asistentă medicală în cadrul armatei, dar acest vis a fost spulberat de șoferul beat.

Dorel Ciucaș este cercetat de poliție în alte trei dosare. Acesta a mai acumulat un dosar în 21 ianuarie pe strada Simion Bărnuțiu din municipiul Câmpia Turzii atunci când a lovit-o cu buldoexcavatorul.

Un bărbat în vârstă de 50 de ani,  din comuna Jucu care se deplasa cu buldoexcavatorul pe raza municipiului Câmpia Turzii, dinspre strada Petru Maior spre strada Simion Bărnuțiu, ar fi acroșat o tânără de 25 de ani care încerca să urce la volanul unui autoturism. În urma impactului, tânăra a fost rănită, fiind transportată la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.  Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști, a reieșit faptul că acesta nu posedă permis de conducere. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal”, au precizat anchetatorii.

Am ieşit din curte, am văzut că vine utilajul. Iniţial, am zis că nu deschid uşa ca să nu lovească cumva uşa. Când a ajuns în dreptul meu, am văzut că virează brusc stânga. În momentul acela nu am mai putut să reacţionez nicicum“, a relatat Monica.

Povestea inițială o găsiți AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Acces la bloc blocat. O persoană cu handicap, nevoită să facă ocol

Acces la bloc blocat. O maşină parcată neregulamentar pe calea Floreşti din Cluj-Napoca blochează accesul într-un gang. Problema e cu...

Închide