Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

FOTO. Accident pe drumul spre Huedin. A intervenit și un elicopter SMURD

Un accident rutier s-a petrecut în jurul orei 14:30 între Huedin și Saula. La fața locului a intervenit și un elicopter SMURD.

“Accident rutier pe DN1, la ieșire din orașul Huedin spre Saula. Din primele date, sunt două auto implicate. Traficul este blocat momentan, sunt desfăşurate activităţi de cercetare la faţa locului”, informează IPJ Cluj.

UPDATE:

Un singur autoturism implicat. Conducătorul auto de 36 de ani al unui autoturism care se deplasa din direcția Oradea înspre Cluj-Napoca ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare după efectuarea unei depășiri regulamentare, la revenirea pe bandă. Autoturismul a ieșit de pe partea carosabilă, revenind ulterior.
În autoturism se aflau alte 3 persoane, o femeie de 36 de ani și doi minori de 6 și 8 ani. În urma evenimentului rutier toate trei persoanele au fost transportate la o unitate medicală, în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.
Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind negativ”, potrivit ISU Cluj

Știre în curs de actualizare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Clujenii au luat cu asalt pârtia Buscat. Poliția întoarce lumea din drum

Clujenii au luat cu asalt stația turistică Băișoara astfel reușind să blocheze accesul la pârtia de schi Buscat. Din spusele...

Închide