Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

FOTO/VIDEO. Ambulanță în misiune lovită în centrul Clujului

Accident pe strada Horea după ora 23:00, o ambulanță aflată în misiune a fost lovită de către un autoturism Volkswagen pe str. Horea din Cluj-Napoca. Din fericire, în urma accidentului, nimeni nu a fost grav rănit.

Potrivit primelor informații PortalCJ, o ambulanță înmatriculată în județul Alba, a fost lovită de către un autoturism Volkswagen. Martorii au afirmat că un cadru medical a primit îngrijiri medicale în urma impactului.

Tot martorii susţin că autoturismul Volkswagen venea de pe strada Dacia spre strada Horea iar în momentul în care semaforul s-a schimbat de pe culoarea galbenă, pe cea roșie, șoferul ar fi accelerat, nu a acordat prioritate ambulanței, lovind lateralul ambulanței. Poliţia Cluj va prezenta exact cum s-a produs accidentul.

ACTUALIZARE ORA 10:30

,,În jurul orei 23.00, pe strada Horea s-a produs un accident rutier în care a fost implicată o ambulanță și un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din municipiul Târgu-Mureș.

Din primele date, ambulanța ar fi pătruns în intersecție în timp ce semaforul indica culoarea roșie, având în funcțiune semnalele acustice și luminoase.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea unei persoane în vârstă de 69 de ani, din municipiul Alba-Iulia, cadru medical care se afla în autospecială în momentul impactului.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri”, a transmis ISU Cluj.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Clujeanul David Micu a cucerit scena Românii au talent

Clujeanul David Micu, în vârstă de 16 ani a cucerit scena Românii au talent 2021. Talentatul băiat a interpretat un...

Închide