Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

VIDEO. Taximetru în flăcări în Cluj-Napoca. Proprietarul la jocuri de noroc

Un taximetru marca Ford a luat foc în această seară pe strada Emil Grigorescu din municipiul Cluj-Napoca. Potrivit martorilor, proprietarul autoturismului era într-un bar și juca la păcănele.

La fața locului sau deplasat mai multe echipaje aparținând pompierilor și poliției.

,,A luat foc dinn mers sau staționar?”, a întrebat cineva în comentariile postării. ,,Staționar, omul era la păcănele vis-a-vis…”, a răspuns autorul postării.

„Două autospeciale au intervenit în cursul nopții trecute pentru a stinge flăcările care au cuprins un autoturism, parcat pe strada Eremia Grigorescu din municipiul Cluj-Napoca.
Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost realizată de către trecători și a fost înregistrată în jurul orei 22.20.
În momentul sosirii la fața locului, focul se manifesta la compartimentul motor cu degajare foarte mare de fum, astfel încât traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri de circulație.
Stingerea incendiului a fost realizată în cca 10 minute, fiind evitată propagarea acestuia mai departe de limitele în care a fost găsit.
Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar cercetările preliminare au dus la concluzia că incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a autoturismului”, a transmis ISU Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Cuțitar agitat pe străzile din Cluj-Napoca. Intervenție în forță a Poliției

Un bărbat care umbla cu un cuțit la vedere, a fost arestat de polițiști în Piața Mihai Viteazu. Bărbatul a...

Închide