Ultima actualizare: 22.7.2022
Locale

FOTO. Bebeluș pus în pungă de sandviș pentru a avea o șansă la viață

Un bebeluș s-a născut prematur în Marea Britanie după ce mămica ei a fost diagnosticată cu insuficiență de placentă. Micuța luptătoare a fost pusă într-o pungă de sandviș, în incubator, pentru putea să-și regleze temperatura corpului. 

Bebelușul Orla-May s-a născut cu 13 săptămâni decât un copil normal, era mai mică decât palma mâna mamei sale și cântărea mai puțin de jumătate de kilogram , micuța s-a născut într-un spital din Hitchin, Marea Britanie.

Medicii i-au avertizat pe părinți că sunt șanse mari ca bebelușul să nu supraviețuiască, însă micuța a dovedit că este o adevărată luptătoare până acum.

Emily Rospo, mama fetiței: Ni s-a spus de mai multe ori să ne pregătim pentru ce e mai rău și că e puțin probabil să supraviețuiască. Încercam să avem un copil de trei ani și deja încercasem fertilizarea in vitro, așa că ceea ce s-a întâmplat a fost cumplit. Nimic nu te poate pregăti pentru momentul în care ți se spune că bebelușul tău ar putea să nu reușească”.

Mămica Emily Rospo a trebuit să nască de urgență, prin cezariană, la 27 de săptămâni pentru că a fost diagnosticată cu insuficiență de placentă.

Orla-May a fost pusă imediat într-o pungă de plastic pentru a putea supraviețui

 

Emily Rospo, mama fetiței: ”Nici nu am apucat să o văd înainte să fie luată, după ce s-a născut. În sala de nașteri se întâmplau multe și am simțit tot felul de emoții. (…) Mi s-a spus că punga pentru sandviș trebuia să îi mențină temperatura ridicată; nu mai auzisem niciodată de asta. Să o văd acolo acolo așa a fost înfricoșător – era mică”.

Treptat treptat, micuța a început să ia în greutate și să le dea speranțe medicilor și părinților că va câștiga această luptă pentru supraviețuire.

Emily Rospo, mama fetiței: „Știu că avem un drum lung înainte, dar mă rog în fiecare zi ca Orla-May să crească mare și puternică”.

Sursa: Daily Mail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Kelemen Hunor despre prefectura Cluj: Nu plecăm cu prefectura în traistă

Kelemen Hunor, președintele UDMR, a declarat marți că este dispus să cedeze prefectura Cluj doar dacă vor primi la schimb...

Închide