Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

LIVE. Accident lângă Fabrica de Bere. Mașini proiectate pe trotuar!

Un accident rutier a avut loc, în această seară, pe Calea Moților din municipiul Cluj-Napoca. Două autoturisme au fost implicate, o persoană fiind transportată la spital. 

“Un grav accident rutier a avut loc, în această seară, pe Calea Moților, lângă Fabrica de Bere. O persoană a fost rănită. La fața locului sunt  echipaje de Poliție, pompieri și un echipaj de ambulanță.

Un conducător auto de 22 de ani, cetățean francez, care se deplasa pe strada Moților din municipiul Cluj-Napoca, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 24 de ani, din județul Sibiu. În urma evenimentului tânăra de 24 de ani a fost transportată la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a transmis Poliţia Cluj.

ISU Cluj:

Au fost alertate două autospeciale și un echipaj SMURD, în jurul orei 21.20, ca urmare a accidentului de pe str. Moților/Calea Mănăștur.
Pompierii au găsit două autoturisme avariate cu ocupanții ieșiți din acestea. Echipajul SMURD a acordat asistență medicală pentru trei persoane, dintre care doar o tânără, aflată în stare de conștientă și cooperantă, a fost transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate.
Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin decontarea bateriilor autoturismelor avariate.


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VIDEO. Bandă de hoți prinsă în flagrant într-o parcare din Gilău

Bandă de hoți prinsă în flagrant într-o parcare al unui supermarket din Gilău vineri seara. Acțiunea a fost demarată de...

Închide