Ultima actualizare: azi, 10:08
Locale

VIDEO. Așa se moare pe șoselele din România! Tragedie evitată în ultima secundă

Așa se moare pe șoselele din România. Tragedie evitată în ultima secundă. O tragedie a fost evitată în ultima secundă, zilele trecute, pe o șosea națională din județul Bistrița.

Din câte se pare,un șofer cu numere de Cluj a intrat în depăsirea unui autocamion. Acesta nu s-a asigurat dacă din contrasens vine altă mașină. Norocul a făcut ca șoferul nevinovat să evite tot accidentul. Amândoi șoferii s-au oprit până a trecut autocamionul, ca mai apoi șoferul inconștient să revină pe banda lui.

Asemenea incidente pot provoca accidente mortale pe drumurile din România.

IPJ Cluj:

„Urmare a imaginilor apărute în spațiul public surprinzând conducătorul unei autoutilitare care efectuează o depășire neregulamentară a unui ansamblu de vehicule, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Cluj s-au sesizat din oficiu, iar în urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că evenimentul a avut loc pe DN17D, în județul Bistița-Năsăud. Conducătorul auto a fost identificat, iar datele acestuia au fost transmise Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, transmite IPJ Cluj. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VIDEO. ,,Fast & Furious” de Cluj-Napoca. Drifturi prin sens după ora 23:00

Un șofer a fost filmat în timp ce își încerca abilitățile de șofer. A făcut drifturi într-un sens giratoriu din...

Închide