Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

VIDEO. Și-a lăsat fetița în cărucior în față la păcănele fără vreo remușcare

O femeie și-a lăsat căruciorul în fața unei săli de jocuri de noroc, luni seara în municipiul Bacău, în imagini se observă cum acesta este dus de vânt spre trecerea de pietoni unde se putea întâmpla o nenorocire.

Din fericire însă, un bărbat iese din sala de jocuri de noroc și oprește la timp căruciorul. Potrivit autorităților, în cărucior se afla o fetiță de 1 an și 3 luni.

Polițiștii din Bacău au deschis dosar penal în cazul fetiței de un 1 an și 3 luni lăsate nesupravegheată în cărucior, în viscol, în fața unei săli de jocuri de noroc. Direcția Județeană pentru Protecția Copilului Bacău a fost sesizată în acest caz.

„Din primele verificări, s-a stabilit că, o tânără de 21 de ani, din mun. Bacău, ar fi intrat în sala de jocuri, în seara zilei de 17 ianuarie, unde s-ar fi aflat și soțul acesteia, lăsând-o nesupravegheată în cărucior, pe fiica lor, o minoră de un an și 3 luni”, au transmis, marți, reprezentanții Poliției Bacău.

Polițiștii continuă verificările în acest caz, pentru a stabili cu exactitate situația, iar în funcție de rezultat, se vor lua măsurile legale.

A fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului și a fost sesizată și DGASPC Bacău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Avion ieșit de pe pista de aterizare de pe Aeroportul din Cluj-Napoca

Un avion Wizz Air a aterizat luni seara pe Aeroportul ,,Avram Iancu" din Cluj-Napoca iar din cauza vântului puternic, aeronava...

Închide