Ultima actualizare: 17.11.2022
Locale

Incendiu la o casă din județul Cluj. Pompierii au stins flăcările în 3 ore

O casă a luat foc în localitatea Sânnicoara în jurul orei 13:00. Pompierii au intervenit la stingerea flăcărilor mai bine de 3 ore. Din fericire s-au produs doar pagube materiale.

,,Bună ziua, este o intervenție în desfășurare, la fața locului au fost dislocate două autospeciale și o platformă pentru intervenții la înălțimi.
În momentul sosirii pompierilor la fața locului, acoperișul casei ardea în totalitate, iar o încăpere a imobilului cu un nivel era cuprinsă de flăcări.

Nu sunt anunțate persoane, rănite până în acest moment, flăcările au fost lichidate se lucrează pentru desfacerea elementelor de construcție care au focare mocnite și pentru stingerea acestora”, a transmis ISU Cluj.

Casa era construită pe structură din lemn, iar înăuntru și în curtea acesteia erau depozitate foarte multe materiale diverse care au favorizat propagare focului și au îngreunat intervenția pompierilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Boc: Clujul e primul oraș din România care aderă la Green City Accord

Cluj-Napoca: Primul oraș din România care aderă la Acordul privind Orașele Verzi (Green City Accord) - o inițiativă a Comisiei...

Închide