Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Județul Cluj: femeie găsită carbonizată într-o cabană arsă complet

Pompierii clujeni au intervenit în această seară la stingerea unor flăcări care au cuprins o cabană din apropierea localității Vâlcele. Din nefericire, pompierii au găsit înăuntru corpul unei femei de 50 de ani.

Trei autospeciale pentru stins incendii au fost alertate în această noapte, în jurul orei 2:20, despre faptul că conducătorii auto care circulau pe nodul rutier de urcare pe centura din apropierea localității Vâlcele văd o cabană izolată care este cuprinsă de flăcări.

Pompierii sosiți la fața locului au găsit imobilul cu două niveluri cuprins în totalitate de flăcări, iar acoperișul acesteia s-a prăbușit în primele momente ale intervenției.

Pe timpul operațiunilor de stingere a incendiului au găsit corpul unei femei, în vârstă de cca 50 de ani, care prezenta traumatisme incompatibile cu viața.

Operațiunile de stingere au durat mai bine de trei ore având în vedere că nivelul superior al casei era construit pe structură din lemn, iar casa, ce avea o amprentă la sol de coca 50mp, a fost distrusă în totalitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VIDEO. Parcul din Zorilor a fost aprobat astăzi în ședința de Consiliu Local

PUZ-ul pentru parcul Zorilor a fost aprobat astăzi în ședința de Consiliu local. Luni, 29.03.2021, va fi demarată procedura de...

Închide