Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Noul prefect al județului Cluj, Tasnadi Szilard, a fost instalat în funcție

Astăzi 04.03.2021, Tasnadi Istvan Szilard, Camelia Sălcudean și Irina Munteanu au depus jurământul pentru investirea în funcțiile de prefect și subprefect al județului Cluj. 

La ceremonie au luat cuvântul liderii UDMR și USR, Kelemen Hunor și Dan Barna.

„Eu, Tasnadi Szilard, numit în funcția de prefect al județului Cluj jur să respect legile și constituția tării și să fac cu bună credință tot ce îmi stă în putere și priceperea mea pentru binele locuitorilor județului Cluj. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a rostit noul prefect al Clujului cu mâna pe Biblie.

Liderul UDMR, Kelem Hunor a transmis un mesaj după investirea în funcție al colegului său Tasnadi Istvan Szilard.

„Am depășit o perioadă care nu era clară. Am ajuns astăzi să acceptăm și să ne asumăm că prefecții și subprefecții sunt reprezentații Guvernului.  Noi suntem puși în funcții pentru oameni, nu oamenii pentru noi. Niciun om sau comunitate nu trebuie să se simtă în inferioritate. Nu toate deciziile vor fi simpatice, nu vor fi populare, dar trebuie să știți că toate deciziile vor servi pe termen mediu și pe termen lung societate pentru a duce la o bunăstare și dezvoltare economică. Prefecții și subprefecții propuși de UDMR sunt și vor fi în serviciul public, la fel cum sunt și eu. Cu toții suntem în slujba cetățenilor.”, a declarat Kelemen Hunor.

Și președintele Uniunii Salvați România, Dan Barna a transmis un mesaj după investirea Cameliei Sălcudean în funcția de subprefect.

„Vă doresc succes tuturor și vă transmit un mesaj clar din partea coaliției. România este un stat de drept și un stat în care legea este dreaptă. Domnilor prefecților sper că veți asigura ca toate legile să fie respectate în fiecare județ. Contăm pe dumneavoastră pentru ca la nivelul țării să avem cât mai puțin incidente și întâmplări nefericite. În momentul în care apar probleme, ne așteptăm să fiți la datorie.”, a spus Dan Barna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Un clujean acuză! Amendat cu 3.000 de lei pentru că a filmat Poliţia

Un clujean a primit o amendă de 3.000 de lei de la agenții de Poliție după ce a filmat un...

Închide