Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

FOTO. Cabană în flăcări în județul Cluj. Pompierii au acționat timp de 4 ore

Pompierii clujeni au intervenit astăzi în jurul orei 5:40 pentru a stinge un incendiu produs la o cabană din localitatea Muntele Rece. Din fericire s-au produs doar pagube materiale.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor s-a înregistrat în jurul orei 5.40, iar la fața locului au intervenit trei autospeciale pentru stins incendii, un echipaj SMURD și o autospecială a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Măguri Răcătău.
În momentul sosirii primelor echipaje la locul evenimentului focul cuprinsese acoperișul întregii cabane, pe o suprafață de cca 40mp, și bucătăria de vară.
Flăcările au fost lichidate la scurt timp după sosirea pompierilor, însă aceștia au fost nevoiți să acționeze mai bine de 4 ore pentru înlăturarea efectelor negative ale incendiului și eliminarea tuturor focarelor care ardeau mocnit.
Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar cercetările preliminare au stabilit că cel mai probabil incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a imobilului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Flori pentru medicii și asistentele din județul Cluj, în semn de recunoștință!

Grupul de activiști civic Diaspora Europeană au împărțit, ieri, flori medicilor și asistentelor din Cluj-Napoca, Dej și Huedin. Ei s-au deplasat la...

Închide