Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

FOTO. Cal leșinat pe pășune în Cluj. Pus pe copite cu lovituri de bici.

Un cal leșinat pe pășune a fost văzut de un clujean cu suflet mare spre Colonia Sopor. Bărbatul a sunat la 112 însă aceștia i-au spus că nu au ce să-i facă deoarece nu au cu ce să transporte animalul.


Radu C. a postat pe grupul de facebook ,,Protecția Animalelor Cluj un mesaj cutremurător prin care explica faptul că autoritățile nu au cum să ajute un cal care pare a fi epuizat. ”Cal căzut pe drumul spre Colonia Sopor , coordonate gps 46.765578,23.660042. A primit făină de mălai/mere, încearcă să se ridice, dar nu poate, parcă e epuizat. Dacă cineva are posibilitatea să îl ajute. Va mulțumesc! Am sunat la #politiaromana #112 #pompieri cluj. Deocamdată nimeni nu a venit”.

Cineva a recomandat autorului postării să sune la USAMV pentru ajutor. Radu a spus că a sunat deja la Poliția Animalelor însă aceștia au spus că nu îl pot ajuta, cel mai bine ar fi să posteze pe facebook.

”Am sunat la Poliția Animalelor și au zis ca nu au ce să facă, nu au serviciu de ambulanță, mi-au recomandat să postez pe Facebook…”, a relatat Radu.

Până la urmă calul a fost ridicat cu ajutorul loviturilor de bici de către presupușii proprietari: ”Au rezolvat țiganii să îl ridice cu câteva lovituri de scorbaci…”, a mai relatat Radu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Cabană în flăcări în județul Cluj. Pompierii au acționat timp de 4 ore

Pompierii clujeni au intervenit astăzi în jurul orei 5:40 pentru a stinge un incendiu produs la o cabană din localitatea...

Închide