Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

VIDEO. Lupte cu câini în județul Cluj. Recunoașteți făptașii?

O luptă între doi câini din rasa Amstaff a fost filmată și postată pe facebook. Cititorii PortalCJ, ne-au cerut ajutorul pentru a mediatiza cazul și a reuși să fie identificați cei care au organizat așa o luptă.

Videoclipul cu cei doi câini care se luptă a fost postat pe contul unui clujean. Bărbatul a șters imaginile horror și a reușit să își schimbe numele, tocmai pentru a nu fi prins de autorități.

Cititorii PortalCJ ne-au cerut ajutorul spunând ,, Așa ceva nu este normal! Săracii câini sunt torturați prin aceste lupte. Dorim să vă trimitem această filmare tocmai pentru ca Poliția Română sau Poliția Animalelor să vadă aceste imagini și să îi/îl identifice pe cei care au participat și au postat pe facebook așa o atrocitate.
Așa acțiuni trebuie pedepsite! Bărbatul a zis că a mai omorât câini prin astfel de lupte, deci nu este la prima abatere fiind un ,,profesionist”, a scris un cititor.

ATENȚIE! Imagini care vă pot afecta emoțional! Vizualizați pe propria răspundere!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO/VIDEO. Noile modele Dacia au primit 2 stele la testele de siguranță

Noile modele de la Dacia Sandero și Logan au primit două stele la testele de siguranță, titrează automarket.ro. Mașinile românești...

Închide