Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

FOTO. Apel umanitar pentru o mămică din județul Cluj

O mămică din satul Viștea, județul Cluj, are nevoie de bunăvoința tuturor. Doamna Szilvia a fost diagnosticată cu cancer de col uterin în urmă cu doi ani de care a reușit să scape însă din nefericire acum are un blocaj renal care din spusele familiei poate fi operat la Brașov.

Szilvia Marosan are 39 de ani și este mămica a doi copilași minunați. Locuiește în satul Viștea din județul Cluj. În urmă cu doi ani a fost diagnosticată cu cancer de col uterin. A urmat un tratament de chimioterapie și 25 de ședințe de radioterapie. S-a simțit bine timp de aproximativ șase luni, după care, brusc a avut un blocaj renal și nu a mai putut urina. A fost necesară instalarea nefrostomiei (intervenție chirurgicală pentru devierea spre exterior a urinei din cavitătile renale).

A fost consultată în diferite locuri și s-a ajuns la concluzia că în urma radioterapiei, sistemul urinar fost afectat. A trecut aproape un an de când această problemă persistă, se confruntă cu dureri insuportabile, tuburile sondei îi provoacă iritații. Este lesne de înțeles că nu se poate ocupa de copilași și de gospodărie. Soțul său a fost nevoit să renunțe la serviciu, pentru a se putea ocupa de cele necesare în casă și gospodărie.

Ultima speranță a Sziviei rămâne o clinică din Brașov, singurii care i-au dat o speranță că o pot opera cu succes și îi pot reda viața pe care o avea înainte. Spitalizarea și intervenția chirurgicală este extrem de costisitoare, este vorba de mai multe mii de euro, încă nu se poate ști exact până nu se finalizează toate investigațiile necesare.
Szilvia ne imploră să încercam fiecare din puținul nostru să o ajutăm să-i redăm viața normală. Orice donație este binevenită. Ne mulțumește anticipat, fiți binecuvântați!

Modalități prin care o puteți ajuta:

RO27BTRLEURCRT0491185901

RO77BTRLRONCRT0491185901

SWIFT:BTRLRO22

MAROSÁN SZILVIA SZIDONIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Cal leșinat pe pășune în Cluj. Pus pe copite cu lovituri de bici.

Un cal leșinat pe pășune a fost văzut de un clujean cu suflet mare spre Colonia Sopor. Bărbatul a sunat...

Închide