Ultima actualizare: Tuesday at 11:16
Locale

Simona Halep prezentă la Cluj-Napoca pentru confruntarea cu Italia

Simona Halep împreună cu Mihaela Buzărnescu, Monica Niculescu, Irina Bara, Patricia Ţig fac parte din echipa națională a României de tenis. Fetele vor fi prezente la Cluj-Napoca în perioada 16-17 aprilie pentru confruntarea cu Italia, în play-off-ul Billie Jean King Cup, noul nume dat dat FED Cup-ului.

„Simona Halep (locul 3 WTA), Patricia Maria Ţig (63 WTA), Irina Bara (132 WTA), Mihaela Buzărnescu (136 WTA) şi Monica Niculescu (174 WTA la simplu şi 55 WTA la dublu) sunt jucătoarele care vor reprezenta România în întâlnirea cu Italia, de la Cluj-Napoca, din 16 şi 17 aprilie 2021”, anunţă Federaţia Română de Tenis pe site-ul său oficial.

La acest meci, căpitan-jucător al României va fi în premieră Monica Niculescu, ea fiind instalată în funcţie după demisia lui Florin Segărceanu.

“Ne bucurăm foarte mult să jucăm din nou în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, un loc de unde avem amintiri minunate, dintr-un oraş cu oameni pasionaţi de tenis care, chiar dacă nu vor putea fi în tribune, suntem convinşi că vor fi cu sufletul alături de echipă, aşa cum sunt toţi susţinătorii noştri din întreaga ţară, cu toată energia lor pozitivă”, a declarat Monica Niculescu.

La rândul ei, antrenoarea echipei României, Alina Tecşor, a afirmat: “Aşteptăm de un an acest meci şi mă bucur că, în sfârşit vom putea juca. Este un meci important pentru România şi chiar dacă nu vom avea de partea noastră suporterii, care au creat o atmosferă fantastică de fiecare dată când fetele noastre au jucat în Sala Polivalentă, ne bucurăm să avem parte, din nou, de emoţia şi adrenalina acestei competiţii”.

Întâlnirea România – Italia, din play-off-ul Billie Jean King Cup, se va disputa fără spectatori, în zilele de vineri, 16 aprilie, de la ora 15:30, şi sâmbătă, 17 aprilie, de la ora 14:00 în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

SURSĂ: AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Dan Tarcea: Autobuzele autonome în curând pe străzile din Cluj-Napoca

Viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Dan Tarcea, a explicat la un post de radio local faptul că Primăria Cluj-Napoca pregătește licitația pentru...

Închide