Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Clujean de 64 de ani dispărut de acasă. L-ați văzut?

Un bărbat în vârstă de 64 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, a plecat de la locuinţa sa la data de 26 mai a.c., însă nu s-a mai întors.

Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 26 mai a.c., în jurul orei 18.00, BOTAR EUGEN, în vârstă de 64 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, a plecat de la domiciliul său, însă nu s-a mai întors și nu a mai putut fi contactat.

SEMNALMENTE – înălțime aproximativ 1.60 m, circa 40 de kg;

La momentul plecării, acesta era îmbrăcat cu pantaloni tip jeans de culoare albastră, bluză de culoare gri, iar pe cap purta o căciulă de culoare neagră.

Menționăm faptul că poliția a fost sesizată despre plecarea persoanei la data de 26 mai a.c., iar acordul de mediatizare din partea familiei a fost exprimat în cursul acestei zile.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre bărbat, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Emil Boc: ,,Vinerea Verde” se aplică când se vaccinează 50% din oameni

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat în cadrul unei emisiuni radio faptul că proiectul ,, Vinerea Verde" va începe...

Închide