Ultima actualizare: ieri, 10:08
Locale

Emil Boc: Nu e normal să stea tramvaiul cu 160 de oameni după mașină

Primarul municipiului Cluj-Napoca, a declarat la postul de radio Ziua Live, faptul că se dorește înființarea benzilor dedicate pentru tramvaie, edilul fiind de părere că nu este normal ca un tramvai cu 160 de persoane să aștepte la rând după un autoturism cu câteva persoane.

„Acum așteptăm cu exproprierile și cu toată modernizarea asta de la Fabrica de Bere. Se modernizează partea dinspre Cardinal Iuliu Hossu. Gândim niște modalități prin care și tramvaiul să aibă un culoar mult mai bun din centru în spre Mănăștur. Nu este firesc ca un tramvai cu 160 de oameni să stea în spatele unei mașini, cu un cetățean. Aici ne gândim la modalități de regândire a traficului și a circulației, printr-o analiză Moților-Cardinal Iuliu Hossu, Splaiul Independenței, astfel încât să fie bine coordonate sensurile și să putem fluidiza transportul în comun, accesul pentru aceste modalități alternative.

Acesta este unul dintre obiectivele pe care le am pentru a face cât mai fluid posibil transportul cu troleibuzul, cu tramvaiul în Cluj-Napoca”, a spus primarul Emil Boc, la Ziua Live.

SURSĂ: Ziua Live.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Percheziții în județul Cluj, polițiștii au confiscat mai multe arme

La data de 27 mai a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Cluj, sub coordonarea Parchetului de...

Închide