Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

FOTO. Inundații în Cluj-Napoca. Pompierii solicitați la maxim

Gurile de canal de pe mai multe străzi din municipiul Cluj-Napoca au cedat ieri din cauza ploilor abundente care au lovit ieri orașul. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale și pompe pentru înlăturarea apei de pe străzi și din curțile oamenilor.

,,Două autospeciale pentru stins incendii, din cadrul ISU Cluj și una din cadrul SVSU Bonțida, au intervenit în această seară pentru a lichida flăcările care au cuprins două autobasculante ce staționau într-o parcare amenajată din localitatea Răscruci.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 20.50, iar în momentul sosirii acestora la fața locului, focul cuprinsese în totalitate două autobasculante și era pe punctul de a se propaga la o autoutilitară ce era parcată în apropiere.
Operațiunile pentru stingerea incendiului au durat mai bine de o oră, fiind limitată extinderea acestuia mai departe de limitele în care a fost găsit. Ulterior au fost desfășurate acțiuni pentru înlăturarea efectelor negative ale incendiului.
Nu au fost persoane rănite în urma acestui eveniment, iar cercetările preliminare au dus la concluzia că totul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a unuia dintre autovehicule”, a transmis ISU Cluj

Din fericire, nu au fost alte zone în care să fie solicită intervenția pompierilor pentru evacuarea apei din subsoluri sau locuințe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Emil Boc: Nu e normal să stea tramvaiul cu 160 de oameni după mașină

Primarul municipiului Cluj-Napoca, a declarat la postul de radio Ziua Live, faptul că se dorește înființarea benzilor dedicate pentru tramvaie,...

Închide