Ultima actualizare: 8.2.2024
Naţionale

FOTO. Mașina unui om de afaceri din Arad a explodat. Șoferul a murit carbonizat

Mașina unui cunoscut om de afaceri din Arad a explodat în această dimineață în parcarea unui supermarket. Potrivit autorităților, în interiorul autoturismului a fost găsit trupul carbonizat al șoferului. Omul de afaceri a scăpat cu viață deoarece chiar înainte de dezastru s-a dat jos din mașină pentru a-și cumpăra cafea.

Pompierii au intervenit pe Calea Aurel Vlaicu, în urma unui apel la 112, care anunţa producerea exploziei în parcarea unui supermarket aflat la parterul unui bloc. În momentul sosiri echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta violent şi generalizat. Incendiul a fost stins în aproximativ 20 de minute, transmite și Agerpres.

”După stingerea incendiului, a fost găsită în interiorul maşinii o victimă decedată, care nu a putut fi identificată din cauza deteriorării cadavrului în urma incendiului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca. Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean a anunţat ulterior că maşina a fost incendiată, iar victima este un bărbat de 66 de ani, din Arad, care locuia în zonă.

“Am fost sesizaţi prin apel 112 despre faptul că în parcarea unui supermarket din municipiul Arad s-a produs o explozie la un autoturism. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii şi un echipaj al pompierilor care au constatat că este vorba despre un autoturism incendiat, iar în interior se afla un bărbat decedat. În continuare se efectuează cercetări cu privire la stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a transmis IPJ.

Conform sursei citate, “conducerea Inspectoratului General al Poliţiei Române a dispus deplasarea, de urgenţă, la faţa locului, a unor specialişti din cadrul Institutului Naţional de Criminalistică, Direcţiei de Investigaţii Criminale, Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, pentru a sprijini ancheta”.
SURSĂ: Digi24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Naţionale
Ștrandul Termal Tășnad și-a deschis porțile, cu cea mai terapeutică apă termală și multe surprize

Pentru unii o relaxare, pentru alții un remediu. Este vorba de apa termală cu efecte terapeutice des întâlnită în zona...

Închide