Ultima actualizare: ieri, 10:08
Locale

VEȘTI BUNE! UNTOLD se va ține în vară… cu persoane vaccinate

Vicepremierul, Dan Barna, a declarat pentru Digi24 faptul că marile festivaluri, precum UNTOLD sau Electric Castle se vor putea organiza în vara acestui an însă doar cu persoane vaccinate anti-Covid.

 

Întrebat dacă data de 1 iunie va aduce noi relaxări pentru români, Barna a răspuns: „Da, vine cu încă nişte relaxări pentru că cifrele referitoare la răspândirea pandemiei şi la numărul de persoane afectate continuă să se îmbunăţească şi ăsta e un lucru bun şi e o veste foarte bună”.

Astfel de festivaluri se vor organiza la capacitate maximă în condițiile în care vor participa doar persoane vaccinate anti-Covid.

„Una dintre relaxări este cea pe care am susţinut-o şi eu de câteva zile, aceea legată de posibilitatea de a avea concerte, festivaluri, evenimente cu număr mare de oameni, nu doar cu acele limitări care există în prezent, condiţia fiind ca acele persoane să fie vaccinate. Este un lucru firesc, e cumva o dezvoltare a proiectelor-pilot pe care le-am văzut şi în alte state europene”, a explicat Dan Barna.

CNSU și-a dat deja acordul pentru organizarea festivalurilor importante din România, însă doar cu persoane vaccinate anti-Covid.

„În momentul de faţă avem un acord dinspre CNSU şi va fi şi în şedinţa de Guvern de astăzi această reglementare care permite un număr mare, un număr practic limitat la capacitatea firească a spaţiului, dar condiţia este ca persoanele respective să fie vaccinate”, a mai anunţat Dan Barna.

SURSĂ: Digi24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Clujean de 64 de ani dispărut de acasă. L-ați văzut?

Un bărbat în vârstă de 64 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, a plecat de la locuinţa sa la data de...

Închide