Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Naţionale

VIDEO. Cîțu: de la 1 iunie vom încerca revenirea la normalitate

Premierul Florin Cîțu a fost astăzi 11 mai, prezent în municipiul Satu Mare, potrivit colegilor de la PortalSM, Cîțu a declarat faptul că pandemia este aproape la sfârșit. Totodată acesta a mai declarat faptul că de la 1 iunie se va începe revenirea la normalitate.

El a spus că pandemia se apropie de sfârșit, iar statul trebuie să se pregătească pentru ceea ce urmează. În ceea ce privește relaxarea, premierul Florin Cîțu a spus că de la data de 1 iunie vor exista relaxări pentru toți românii.

„Eu am spus că persoanele care s-au vaccinat ar trebui să aibă beneficii, dar vom vedea cum vor arăta în final aceste măsuri și care vor fi ele. Este clar că de la 1 iunie vor exista mai multe măsuri care vor da înapoi anumite resitricții de anul trecut. Știu problema evenimentelor private și cu siguranță vom găsi o soluție ca să reînceapă de la 1 iunie și aceste evenimente private. Am înțeles că sunt 250.000 de evenimente care s-au anulat, vom vedea cum se va face testarea, dacă se va putea merge pe testare, suntem flexibili la soluții. Avem timp până la 1 iunie să găsim cea mai bună soluție”, a spus premierul, potrivit PortalSM.

Declarații de presă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Naţionale
VIDEO. Urmărire ca în filme prin Maramureș, mașini sparte și gloanțe trase

Urmărire ca-n filme, pe zeci de kilometri, pe șoselele din Maramureș. Polițiștii au tras focuri de armă, iar o autospecială...

Închide