Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Emil Boc revoltat pe cei care își transformă garajele în apartamente

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, supărat foc pe persoanele care își construiesc își transformă garajele în apartamente. 

”Și ce dacă pui aglomerația în sensul giratoriu? Acolo, tot Borhanciul trebuie lărgit, așa cum am lărgit Bună Ziua. Dacă vreți să nu mai ieșiți de acolo, cei care doriți asta, bun, aprobam blocuri de 12 etaje, nicio problema, am cadrul legal și am terminat cu Clujul, dar îs responsabil. Cu mine nu merge chestia asta! Orașul asta e pentru oameni, nu pentru profit! Cine nu mă înțelege, cu mine nu are ce sta la discuții! Eu stau la masa doar cu oameni raționali. Cum să nu fiu nervos pe aia care au făcut crima aia urbanistica în Mărăști, după ce au avut 40 de locuri de parcare avizate, după recepție, le-au transformat în apartamente. Și-au bătut joc și de oamenii aia. Că să mai bagi niște bani în buzunar? Pai, nu iți este rușine, nemernicule, să iți bati joc de oameni, de cei care locuiesc acolo, de cei care trec pe acolo. I-am dat în instanță, am primit câștig de cauza, urmează să apară motivarea pe portal și scrie foarte clar că are 45 de zile, individul asta, că să nu folosesc alt termen, să definteze lucrările, daca nu, o vom facem noi pe cheltuiala lui. Mi-au trebuit 2 ani de zile că să câștig asta”, a declarat edilul Emil Boc, la ZIUA LIVE.

Legile se respectă în mod egal de toată lumea.


,,Lucrurile sunt foarte clare. Presiune pot să existe, dar legile sunt foarte clare. Se poate construi, dar criteriile sunt clare. Artera, scoli, grădinițe, parcuri. Avem Sopor și îl facem că la carte. La fel am făcut cu Buna Ziua, am oprit 3 ani lucrările că să se poată trai cât de cât bine, nici acuma nu e bine, acuma facem școală. La fel și în Borhanci, am oprit lucrările până nu se face infrastructura rutiera. În rest, unde se poate construi, mergem până aproape de limita portabilității

Eu vreau să locuiesc în orașul acesta și după ce nu o să mai fiu primar și vreau să fiu mândru de calitatea vieții. Nimeni nu iese în afara legii”, a mai spus primarul.

SURSĂ: Ziua de Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Evenimentele private permise doar până la ora 02:00

Guvernul a aprobat modificarea hotărârii privind prelungirea stării de alertă, astfel încât nunţile şi botezurile se vor putea desfăşura până...

Închide