Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

L-a înjunghiat pe actualul iubit al fostei prietene, în Mănăștur

Potrivit surselor PortalCJ, un bărbat din județul Maramureș l-a înjunghiat pe actualul iubit al fostei prietene din gelozie, în cartierul clujean Mănăștur. Întâmplarea a avut loc în cursul zilei de luni, în plină stradă.

La data de 28 iunie a.c., în jurul orei 13.50, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la o agresiune ce a avut loc în cartierul Mănăștur din Cluj-Napoca.

În fapt, în jurul orei 13.50, în urma unor discuții în contradictoriu între un tânăr, de 24 de ani, din județul Maramureș și alt tânăr, din același județ, primul l-ar fi lovit în zona corpului cu un obiect tăietor-înțepător, ulterior fugind de la fața locului.

În urma activităților informativ- operative, în jurul orei 14:45, tânărul a fost depistat de polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Cluj-Napoca.

În prezent, sunt desfășurate activități, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs agresiunea și pentru încadrarea juridică a faptei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Coronavirus județul Cluj: un singur caz în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Cluj, a fost depistată o singură persoană infectată cu Covid-19, transmite Instituția...

Închide