Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Un proxenet de doar 19 ani, a fost reținut de polițiștii clujeni

Un tânăr de 19 ani, bănuit de trafic de minori și tâlhărie, a fost reținut pentru 24 de ore, în urma cercetărilor efectuate de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj.

 Pe numele celui în cauză era emis un mandat de aducere, fiind depistat la data de 28 iunie a.c., în Punctul de Trecere a Frontierei Borș și condus la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj, în vederea audierilor.

Din cercetări a reieșit faptul că, acesta, alături de alți bărbați, ar fi racolat o minoră, în scopul obligării acesteia la practicarea prostituției, în județele Cluj și Mureș.

Din cercetări a reieșit că, în cursul lunii decembrie 2020, un bărbat, de 35 de ani, ar fi racolat o minoră, în scopul obligării acesteia la practicarea prostituției, în județele Mureș și Cluj.

Băiatul de 19 ani ar fi fost sprijinit de alți 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 35 și 76 de ani, care ar fi transportat minora la locații stabilite, în vederea practicării prostituției.

De asemenea, în situații în care acesta nu ar fi reușit să sustragă bunuri, prin violență, ar fi efectuat filmări. Ulterior, i-ar fi abordat pe aceștia, s-ar fi recomandat ca fiind tatăl minorei și le-ar fi solicitat diverse sume de bani, pentru a nu sesiza autoritățile cu privire la cele petrecute.

Unul dintre bărbați, în vârstă de 76 de ani, ar fi întreținut, de mai multe ori, acte sexuale cu o altă minoră.

Suportul de specialitate în vederea depistării tânărului a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Au fost depuse ofertele licitația autobuzelor autonome din Cluj-Napoca

Au fost depuse 2 oferte pentru implementarea autobuzelor autonome din Cluj-Napoca. Proiectul a fost derulat de către Primăria Cluj-Napoca și...

Închide