Ultima actualizare: ieri, 18:47
Locale

Aeroportul din Cluj anunță reluarea unei rute importante în Marea Britanie

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj anunță astăzi, 5 august 2021 reluarea zborurilor regulate spre Birmingham, cel de-al doilea oraș ca mărime din Marea Britanie.

 Zborurile cu destinația Birmingham sunt disponibile pentru pasagerii care aleg să călătorească de pe aeroportul clujean, începând de astăzi, cu 2 frecvențe săptămânale conform programului din tabelul următor:

• Cluj-Napoca- Birmingham (CLJ-BHX) – Din 5 august 2021, Joi și Duminică: 20:05 CLJ  – 21:20 BHX

• Birmingham- Cluj–Napoca (BHX-CLJ) – Din 5 august 2021, Joi şi Duminică: 21:20 BHX- 02:55 CLJ

În prezent, de pe Aeroportul Internațional Cluj, operatorul aerian Wizz Air asigură conexiunea cu Marea Britanie, prin zborurile regulate reluate astăzi către Birmingham, zborurile operate către Doncaster Sheffield, cu 2 frecvențe săptămânale, în zilele de luni și vineri, respectiv Londra Luton, cu 7 frecvențe săptămânale, în fiecare zi a săptămânii. Până la sfârșitul anului operatorul aerian mai are programată spre reluare și destinația Liverpool, din data de 5 octombrie 2021.

 Reamintim și faptul că, începând cu data de 2 august 2021, au fost modificate condițiile de călătorie spre Marea Britanie. Astfel, persoanele vaccinate vor fi scutite de obligația autoizolării după sosirea pe teritoriul britanic, însă râmâne obligatoriu testul care trebuie efectuat înaintea călătoriei şi de asemenea testul PCR necesar a fi efectuat a doua zi după sosirea pe teritoriul britanic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Din ce în ce mai multe cazuri de Covid-19 descoperite în județul Cluj

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Cluj, au fost depistate 25 persoane infectate cu Covid-19, transmite Instituția Prefecturii...

Închide