Ultima actualizare: ieri, 10:08
Locale

Florin Cîțu și Emil Boc au participat la activitățile militare realizate de Divizia 4 Infanterie Gemina

Premierul Florin Cîțu și Emil Boc au participat sâmbătă după-masa la concentrul fanfarei militare, din Parcul Central Simion Bărnuțiu din Cluj-Napoca. 

Fanfara militară și multe alte activități au avut loc cu ocazia împlinirii a 105 ani de la înființarea Diviziei 4 Infanterie ,,Gemina”

Astăzi, 8 august, instrumentișii militari vor fi cei care vor da startul manifestărilor care se vor desfășura duminică, 8 august, în zona centrului comercial Iulius Mall Programul activității, care va debuta la ora 17.00, va cuprinde un flash-mob, urmat de un spectacol oferit de Muzica Militară a Diviziei 4 Infanterie „Gemina”, Ansamblul Folcloric Studențesc „Mărțișorul” și Corala „Voci Transilvane” din Cluj-Napoca ale Casei de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș”. În încheierea activităților va avea loc întrecerea sportivă intitulată „Crosul prieteniei”, cu o secțiune dedicată adulților (8 km) și una rezervată copiilor (2 km).

Vezi mai jos programul Diviziei 4 Infanterie ,,Gemina”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Opera Aperta aduce invitați de pe marile scene ale Europei, la Cluj-Napoca

Cea de a 6-a ediție a festivalului Opera Aperta debutează, mâine, la Opera Națională Română din Cluj-Napoca, cu „Traviata” un...

Închide