Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Naţionale

FOTO/VIDEO. Incendiu puternic la un depozit de plastice din Alba Iulia

Un incendiu a izbucnit în această după-masă la un depozit de materiale plastice în Zona Industrială a municipiului Alba Iulia. Pompierii clujeni au sărit și ei în ajutor pentru lichidarea incendiului. Locuitorii din zonă au fost avertizați printr-un mesaj Ro-Alert.

 


Depozitul de materiale plastice este situat pe strada Alexandru Ioan Cuza din municipiul Alba Iulia, în momentul de față nu se știe sursa declanșatoare a flăcărilor cert este însă faptul că o cantitate imensă de plastice au ars în urma incendiului.

Circulația rutieră pe DN 1, la ieșirea/intrarea în Alba Iulia către și dinspre Teiuș/ Cluj-Napoca a fost închisă până la finalizarea intervenției de lichidare a flăcărilor de către pompieri, autoritățile sfătuind persoane să aleagă rute ocolitoare.

Șeful Gărzii de Mediu Alba, Dănuț Hălălai a declarat că societatea la care a izbucnit incendiul este acreditată din punct de vedere al mediului, iar cauzele nu se cunosc deocamdată. ”Fumul este periculos” a spus acesta.

Hălălai a adăugat că în acest moment nu există persoane rănite.

Oamenii din Teiuș și Alba Iulia, dar și cei din partea de munte au fost sfătuiți de șeful Gărzii de Mediu să închidă ferestrele din cauza curenților de aer care transportă fumul pe distanțe mari.

Potrivit ISU Cluj, la fața locului a fost trimisă și o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului 1 de pompieri Cluj-Napoca, pentru a veni în ajutorul pompierilor din Alba.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Naţionale
VIDEO. Explozie ca-n filme la o fabrică de armament din Brașov

O explozie de proporții a avut loc în jurul orei 20:50 la un depozit privat de artificii din cadrul uzinei...

Închide