Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Șoferul microbuzului, vinovat pentru accidentul de la Urișor lăsat în libertate

Șoferul microbuzului vinovat pentru accidentul de ieri din localitatea Urișor a fost lăsat în libertate astăzi, în ciuda faptului că 9 persoane au ajuns la spital dintre care una a și decedat, informează dejeanul.ro

Potrivit sursei citate, bărbatul în vârstă de 31 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii dejeni iar astăzi, 17 august 2021, procurorul Parchetului de lângă Judecătoria Dej, a decis că poate fi cercetat în stare de libertate.

În urma accidentului, 9 persoane au ajuns la spital, dintre aceștia, o femeie de 40 de ani și-a pierdut viața aseară. Fiica femeii, o fetiță de doar 10 ani, este în stare critică la spitalul de copii din Cluj, medicii fiind destul de reticenți cu privire la șansele minorei de supraviețuire.

Bărbatul a vrut să evite aglomerația de pe strada Baia-Mare, astfel că a ales să vireze dreapta pe un drum agricol din localitatea Urișor. Fără să aibă o explicație, nu s-a asigurat deloc atunci când a trecut calea ferată, microbuzul fiind izbit în plin de un tren care circula pe relația Baia Mare – Cluj-Napoca. În zonă, vizibilitatea pe calea ferata este extrem de buna, astfel că dacă s-ar fi asigurat, ar fi văzut că se apropie trenul chiar de la câteva sute de metri distanță, potrivit sursei citate mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Restricții de circulație cu ocazia ,,Zilelor Culturale Maghiare din Cluj”

Primăria Cluj-Napoca anunță restricții de circulație cu ocazia desfășurării evenimentului „Zilele Culturale Maghiare din Cluj”. Începând de astăzi, 17 august...

Închide