Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Rafila îl îndeamnă pe Boc să meargă cu rucsacul să testeze clujenii anti-Covid

Parlamentarul PSD, Alexandru Rafila, susține faptul că organizarea festivalului UNTOLD la Cluj-Napoca, a dus la creșterea exponențială a cazurilor de Covid-19. Rafila i-a transmis primarului Emil Boc, să meargă cu rucsacul prin municipiu, să testeze populația.

Vă reamintim faptul că, în cele patru zile de festival, aproximativ 300.000 de persoane au călcat pragul festivalului, festivalierii au avut acces doar în cazul în care erau vaccinați anti-Covid, au trecut prin boală și aveau anticorpi sau prezentau un test negativ. Organizatorii au declarat faptul că festivalul de anul acesta a fost ,,cel mai sigur loc public din România”.

„Clujul este pe locul doi. (n.r. – la efectele valului 4 în numărul de cazuri). Acum nu ştiu, poate că domnul primar Emil Boc îşi ia rucsacul, aşa cum mi-a recomandat mie, şi merge să testeze prin diverse locuri publice, lumea. Se vede, dacă vă uitaţi la nivelul judeţului Cluj, că nu numai Cluj-Napoca e afectat şi multe alte localităţi sunt foarte afectate.

Şi încă un lucru: foarte multe persoane din alte oraşe, din Bucureşti, Timişoara, unde sunt incidenţe mari, au fost la acest festival (n.r. – discuţia era despre Untold), iar acum ne găsim în perioada în care rezultatele acestor concentrări mari de persoane au generat o creştere a transmiterii”, a spus profesorul Alexandru Rafila miercuri seara, în direct la România TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Șoferul care gonea pe străzile din Cluj ,,rupt de beat”, și-a aflat pedeapsa

Șoferul de autoutilitară care gonea ,,rupt de beat", pe străzile din Cluj-Napoca în cursul zilei de ieri, și-a primit pedeapsa...

Închide