Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Amenzile de la Poliția Locală Cluj-Napoca, vor putea fi plătite mai ușor

Un nou pas pentru digitalizarea serviciilor publice: toate amenzile emise de Poliția Locală pot fi plătite cu ajutorul sistemul de cod de bare QR.
La Cluj-Napoca, toate amenzile emise de Poliția Locală pot fi plătite rapid, utilizând tehnologia codului QR. Noua modalitate de plată fără autentificare a contravențiilor permite utilizatorilor de telefoane mobile inteligente și tablete să acceseze direct pagina dedicată plăților online de pe site-ul primăriei www.primariaclujnapoca.ro.
Primăria Cluj-Napoca urmează o direcție clară de inovare și digitalizare a serviciilor publice oferite cetățenilor pentru îmbunătățirea nivelului de trai. În acest moment, clujenii pot utiliza peste 300 proceduri online, precum și un serviciu de comunicare directă prin videoconferință – Tichetul albastru. De asemenea, recent a fost lansat și E-cont, dosarul digital al cetățeanului care permite comunicarea și vizualizarea actelor administrative fiscale, de executare sau alte acte emise de organul fiscal local.
Modul de introducere a datelor pentru plata fără autentificare este prezentat mai jos. Totodată, canalul de YouTube al primăriei cuprinde diverse tutoriale care vin în sprijinul cetățeanului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Peste 90% din românii decedați din cauza Covid-19, erau nevaccinați

Peste 91% (91,2%) din decesele înregistrate din cauza Covid-19, în săptămâna 18-24 octombrie au fost înregistrate la persoane nevaccinate anti-Covid,...

Închide