Ultima actualizare: Wednesday at 10:01
Locale

FOTO. Accident produs pe A3, șoferul a pătruns pe contrasens

Un accident rutier a avut loc astăzi în jurul orei 12:00 la urcarea pe Autostrada A3, în apropierea localității Gilău. Un tânăr de 23 de ani, aflat la volanul unui autoturism a încercat să intre pe autostradă pe contrasens însă, din nefericire, a intrat în coliziune frontală cu un autocamion.

Conducătorul auto de 23 de ani, a fost transportat la spital

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto în vârstă de 23 de ani a fost transportat la o unitate medicală. Acesta a circulat dinspre drumul național către breteaua de urcare pe autostradă. Conducătorul ansamblului de vehicule, un bărbat de 38 de ani, din București a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind negativ.

„În jurul orei 12.00 ISU Cluj a fost alertat prin apel SNAU 112 pentru a interveni la un eveniment rutier produs pe raza comunei Gilău, autostrada A3. Au intervenit Garda Gilău,  cu o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD cu echipaj de prim ajutor, plus o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobila din cadrul Detașamentului 2 de pompieri Cluj-Napoca. În urma evenimentului, un bărbat, aprox. 23 ani, a fost extras din autoturismul implicat, a fost transportat de ambulanță TIM la spital, conștient”, a transmis IPJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Coronavirus județul Cluj: peste 513 de infectați în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Cluj, au fost depistate 513 de persoane infectate cu Covid-19, transmite Instituția...

Închide