Ultima actualizare: 18.6.2024
Locale

Peste 6 milioane de români vaccinați cu schema completă anunță CNCAV

România a depășit marți pragul de 6 milioane de persoane vaccinate cu schema completă, a anunțat CNCAV, potrivit Digi24.ro. Peste 150.000 de români s-au vaccinat în ultimele 24 de ore, conform statisticii realizate de Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19. Dintre aceștia,110.033 au fost imunizați cu prima doză.

„Astăzi am depășit pragul de 6.000.000 de persoane vaccinate cu schemă completă. Vaccinarea rămâne cea mai la îndemână soluție de protecție împotriva COVID-19”, au transmis reprezentanții CNCAV.

Conform acestora, prin vaccinare împotriva COVID-19 se reduce riscul de infectare, se reduce riscul de transmitere a virusului, se reduce considerabil riscul de spitalizare și cel de deces.

În total 6.621.326 de persoane au fost imunizate de la începutul campaniei cu o doză, iar 6.041.920 dintre acestea au schema completă de vaccinare. De asemenea, 759.661 de persoane au făcut și doza a treia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Persoanele care nu au certificatul verde nu se vor putea caza la hoteluri

Persoanele care nu dețin certificatul verde nu se vor putea caza în hoteluri și pensiuni , potrivit hotărârii aprobate vineri...

Închide