Ultima actualizare: azi, 10:08
Locale

Victima accidentului din Piața Cipariu, era un profesor universitar

Pietonul lovit de o autoutilitară în cursul zilei de luni, în Piața Cipariu, era un profesor universitar de la Facultatea de Autovehicule Rutiere, Mecatronică și Mecanică din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, potrivit Foaia Transilvană.

Potrivit sursei citate, victima accidentului este profesorul Radu N. Bălan, acesta a avut ghinionul de a se afla pe trotuar în momentul în care o autoutilitară a vrut să evite impactul cu un biciclist.

,,Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au intervenit la un accident de circulație semnalat în jurul orei 14.00, în Piața Ștefan cel Mare.

Impactul s-a produs între o autoutilitară condusă de un bărbat de 36 de ani, din Cluj-Napoca, înspre strada Dorobanților și un bărbat de 67 de ani, din același municipiu, care se deplasa în calitate de pieton pe trotuarul din partea stângă aferent direcției de deplasare anterior amintite.

În urma impactului, din nefericire, a survenit decesul pietonului. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzei și a modalității de producere a evenimentului rutier”, a transmis IPJ Cluj, în cursul zilei de ieri.

SURSĂȘ FoaiaTransilvană.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Supermarketurile din România separă oamenii vaccinați de cei nevaccinați prin garduri de 2 metri

Un supermarket din Râmnicu Sărat, județul Buzău, a venit cu o idee ,,ingenioasă", prin care să fie separate persoanele vaccinate...

Închide