Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Cine sunt tinerii decedați într-un apartament din Cluj-Napoca

Cei doi tineri care au murit în cursul zilei de vineri într-un imobil de pe strada Regele Ferdinand din Cluj-Napoca, au fost pasionați de muzică și au închiriat un apartament pentru repetiții, informează Ziar de Cluj

Cristian Săpun, un tânăr de doar 21 de ani, din localitatea Jucu din județul Cluj, acesta a fost dat dispărut în data de 4 noiembrie iar la aproximativ 20 de minute de la apelul către 112, acesta a fost găsit decedat.

Al doilea băiat decedat este Matei Iconar, originar din Galați, dar stabilit la Cluj-Napoca. Tânărul era artist stradal, compunea melodii și avea un canal de Youtube unde posta des melodii înregistrate de el.

,,În cursul zilei de azi, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați despre faptul că un tânăr de 21 de ani, din comuna Jucu ar fi plecat la data de 4 noiembrie în municipiul Cluj-Napoca, însă nu a revenit la domiciliu.

În urma investigațiilor și a verificărilor efectuate, într-un imobil situat în municipiu a fost identificat trupul tânărului în vârstă de 21 și cel al unuia de 27 de ani, din județul Galați.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, în urma cercetărilor preliminare, cadavrele neprezentând urme vizibile de violență.

Cadavrele au fost transportate la IML pentru stabilirea situației de fapt. Cercetările continuă, fiind evaluate toate aspectele care au condus la decesul acestora”, a transmis IPJ Cluj în cursul zilei de vineri.

SURSĂ: Ziar de Cluj.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO/LIVE. Proteste anti-vaccin Covid la Monumentul Memorandiștilor

În cursul serii de sâmbătă spre duminică, în centrul municipiului Cluj-Napoca, la Monumentul Memorandiștilor, zeci de persoane au ieșit în...

Închide